תור לדוקטור רם דיקמן-מעי רגיז לאחר זיהום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

28/09/2023 | 10:29 | מאת: מטופלת דנה

היי לא בטוחה שזה המקום המתאים אבל כאן יש לי גישה, חזרתי לפני כשנה מטיול באפריקה עם המון בלאגן בבטן שלא חולף וממש מפריע לתפקוד היומיומי-לפי הרפואה המערבית אובחנתי עם מעי רגיז לאחר זיהום. קיבלתי מדנה צור שהתחלתי טיפול אצלה בדיקור המלצות ספציפיות לגביך ניסיתי לקבוע תור דרך שקם פלוס אך התור הקרוב היותר בפברואר ואני בסבל יומיומי ולא יכולה להמתין אך חשוב לי לפגוש אותך, אשמח לדעת אם יש עוד דרך שאפשר לתאם איתך אולי תור פרטי כלשהו? אני ממש ממש זקוקה לעזרתך המקצועית

את צודקת, זה לא המקום אבל אשמח לסייע. את יכולה לשלוח לי את ההודעה ל[email protected]

מנהל פורום מעי רגיש