אשמח לעזרה בפיענוח המקרה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/09/2023 | 20:41 | מאת: אנונימית

שלום. בת 29, בריאה בדרך כלל. לפני מספר חודשים בגלל רמת סטרס גבוהה היו לי בעיות של עצירויות. בחודשיים שלושה האחרונים היו מספר פעמים של כאבי בטן קשים שמגיעים ב"גלים" שכל פעם שיש גל כזה יש כאבים וצריכה לרוץ לשירותים, בדרך כלל שיש את הכאב החד אז יש גם כמו בעבוע מתוך הבטן. כאבים חזקים. ואז יש שלשול חריף וכך נגמרים הכאבים. שמתי לב לזה רק לאחרונה שזה חזר פעמיים/שלוש. כרגע עדיין יש עצירות. אשמח לקבל אבחנה כלשהי. ולהבין איזו בדיקה לא פולשנית אפשר לעשות .

גוף ונפש הם בחיבור חזק. נסי להתגבר על הסטרס ואז גם הגוף יסתדר. אם לא אשמח לסייע ולכוון.

מנהל פורום מעי רגיש