גרפסים ללא הפסקה ותחושה של מחנק בגרון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/09/2023 | 01:26 | מאת: בעיות בבטן

אהלן, כבר כשנה שאני סובל מגרפסים ללא הפסקה שבאים והולכים הרגשה של מחנק כאילו משהו תקוע באזור הגורגורת , עשיתי את כל הבדיקות גם גסטרו וגם קולונוסקופיה ושתיהם יצאו תקינות בעבר היה לי בדיקות דם שהראו על התחלה של אנמיה אבל כיום זה כבר לא ככה. הרופאים משערים שיש לי עצבים בבטן וזה אולי גם נובע מלחץ אבל אני לא מסכים איתם אני חושב שכן יש משהו אני מרגיש את המחנק ואת הגרפסים 24/7 חייב עזרה!

הייתי ממשיך את הבירור ובתחילה פונה לכיוון אא"ג וקלינאית תקשורת וחוזר אלי עם ההתרשמות שלהן/ם

09/12/2023 | 17:26 | מאת: כאבי בטן

אני גם סובל מאותו דבר בדיוק רק בנוסף לזה יש קשיי נשימה לפעמים גושי אוכל יוצאים לי מהגרון ואני יורק אותם

מנהל פורום מעי רגיש