יציאות רכות אבל......

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/08/2023 | 21:01 | מאת: מאיר

שלום פרופ,בן 37 נשוי ואב ל2 עובד משרדי מאובחן כבר הרבה שנים עם תסמונת מעי רגיש סובל מתפיחות בטנית מעיקה וקשה(שהחלה כתוצאה ממשבר אולם נמשכת גם כאשר המשבר חלף לפני שנים רבות מאד) מצב גופני ונפשי יציב וטוב תודה לאל אולם ה-בעיה היא עצירות אבל מהסוג שזקוק לריכוך צואה וכדומה כי הצואה מעיקרה רכה אבל יכולים לעבור ימים ארוכים עד שתצא כדבעי... ניסיון עבר עם שלל טיפולים תרופתיים שלא נחלו הצלחה יתרה אם בכלל משקל גוף תקין בריאות כללית סה"כ טובה ב"ה די אובד עצות אשמח לעצה או כיוון תודה רבה מראש

21/08/2023 | 21:03 | מאת: מאיר

*אבל מהסוג שלא זקוק לריכוך צואה*

מציע להתייעץ במסגרת מרפאה. קשה לשלוף רעיון שטרם נוסה. נראה לי יותר מתאים לשוחח על כך עם רופא נוירוגסטרואנטרולוג.

מנהל פורום מעי רגיש