עצירות ממושכת וכאבים בבטן התחתונה בימין

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/07/2023 | 02:49 | מאת: אפרת

בבקשלום פרופסור מה יכולות להיות הסיבות לעצירות ממושכת לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיס 4 חודשים לאחר הניתוח חלפו וקודם לך 4 חודשים לפרפורציה ופריטוניטיס במעי עדיין סובלת מעצירויות יום ללא מגנוקס נוזלי לא עובר אך בשל כך אני משלשלת בלי סוף ביום שאני לוקחת את המגנוקס נורמלקס לא מסייע באותה הצורה אם בכלל לפני כשבוע הרגשתי לא טוב לחצי דם גבוהים , דופק גבוה ובחילות וכאבי ראש במיון נמצא אשלגן נמוך קיבלתי עירוי נוזלים דרך הוריד ואשלגן בבליעה לאחר מכן המצב התייצב הפסקתי את המגנוקס ליומיים שלושה ושוב חזרתי לקחת ושוב שלשולים כמו כן בבדיקות נראה ירידה בפריטין חלבון ועוד מה ניתן לעשות למורכבות של המצב המתואר ? בבדיקת mri בטן 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח כמו כן נמצאה דלקת כרונית בתוספתן עם מוקצולה האם ניתן כבר לנתח את התוספתן לאחר 4 חודשים ? אודה לך אם תוכל לכוון אותי מה לעשות תודה רבה על העזרה

שווה להגיע לביקורת במרפאת גסטרו, קשה לשלוף מהמותן. ללא ספק טראומה גדולה וייתכן שגם משתמשת במשככי כאב. בקיצור, למרפאה.

מנהל פורום מעי רגיש