התקפי כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/07/2023 | 17:01 | מאת: עזרה בבקשה

שלום כל עזרה תתקבל בברכה אני כבר אובד עצות מזה 3 שנים עם התקפים של כאבי בטן תחתונה הכאבים בלתי נסבלים! מגיעים ליומיים שלושה ואז הכאב מתחיל לדעוך בזמן ההתקף לא יכול לזוז כל מגע באיזור הבטן כואב אני לא אוכל או עובד ומרגיש חולה עשיתי קולונוסקופיה והפנו אותי למרפאת FMF התור הקרוב עוד כמה חודשים אני באמת כבר אובד עצות מנסה לחשוב על סיבות להתקפים ולא מוצא כל רופא אומר משהו אחר אציין שזה התחיל קצת אחרי שהתחלתי לקחת לוסטרל אבל כל הרופאים אומרים שזה לא קשור מה אני אמור לעשות? לאן לפנות? תודה מראש

צר לי אבל הפורום זאת לא התשובה, אשמח לזמן אותך למרפאה לצורך בירור נוסף.

מנהל פורום מעי רגיש