בדיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/07/2023 | 00:44 | מאת: דורי

שלום האם ניתן לאתר בבדיקת אנדופליפ ספאזם ? והאם ניתן לטפל בבוטוקס אם מוצאים אצל המטופל לחץ מוגבר בסוגר? אני מבין שהבדיקה בודקת את גודל הבוחוס שעובר בסוגר התחתון נניח ועשית לי את הבדיקה וראית שהבןלוס עובר לאט ככל שהוא גדול יותר ? האם על פי זה מערכת האנדופליפ יכולה לתת אבחנה ? אני מציין שבדיקת בריום בריום בזמנים גאסטרוסקופיה תקינות אצלי מנומטריה לא יכול ויצא לי רק בדיקה לא חיובית במיפוי אבל שם אאו מעבר סטזיס קל בles התחתון אני יודע שהמקרה שלי מורכב אך אם אגיע לעשות את האנדופליפ אפשרי לבסס לי טיפול?

המקרה דורש שיחה עם הרופא המטפל שלך. לא ברור לי המקרה וכדאי לדון בכך במרפאה.

מנהל פורום מעי רגיש