מעי רגיז שהחמיר?????

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/07/2023 | 16:25 | מאת: עדי

היי דר בכללי סובלת ממעי רגיז , יום ראשון האחרון היה לי בערב תחושת כבדות בבטן לאחר מתן צואה כמה פעמים לא הרגיש שיפור כמו שבדרכ יש לי , כל הלילה הבטן הייתה הפוכה וכבדה עם בחילות וגזים לבסוף נגמר בהקאה והיה לי אחר כך כמה פעמים של שלשולים מימיים (לא כל כך הרבה אזור ה4 פעמים ביום ) שנמשכו בתדירות של יומיים בנוסף כאבי שרירים וחום של 37.9 רציתי לדעת אם זה נשמע כמו וירוס עונתי לקיץ או שמע זה קשור למעי והמעי הרגיז החמיר? מציינת שגם אבא שלי באותו בוקר הקיא והיה לו בחילות וכאבי שרירים אבל בלי תסמינים של שלשולים או חום

זה נשמע כמו משהו שצריך לעקוב ולראות לאן מתפתח, אם זה נגיף נראה שהכל חוזר לתבנית שלו.

מנהל פורום מעי רגיש