מה יותר חשוב מבחינת אבחנה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/07/2023 | 07:03 | מאת: שאלה

האם התרקונות מלאה באופן יומי בבוקר סדיר, להוציא מקרים מיוחדים שאין אכילה סדירה, מהווה סימן שמעיד שאין חסימות במעיים מסיבות כלשהן, או שהעקרון הזה לא נכון עקרונית. בעבר היו לי 2 פוליפם, שהוסרו והסימנים היו יציאות חלקיות ועצירויות. עדיתי מאז 3 קולונסקופיות. הכל תקין. במקביל אני סובל מגזים שפשוט לוחצים לי על הבטן ברגע שיש יציאה והתרוקנות מחאה בבוקר כל הלחץ משתחרר וכאילו לא היה כלום. לורח קלבטן אבל זה מטריד אותי בגלל העבר. מצד שני אני לא מרגיש שאיןבעיה. וגם לא רוצה להכנס שוב ושוב לקולונסקופיה. יש מה לעשות? לפני 3 חודשים עשיתי דם סמוי והיה חיובי, הרופא עשה סמןcea יצא נמוך מאוד מאוד. אודה על התייחסותך.

נשמע שצריך לראות אותך במרפאה. על הפרק מספר בדיקות נוספות וחשוב להבין איך להתקדם בשיחה.

מנהל פורום מעי רגיש