נורטילין.............

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/06/2023 | 18:20 | מאת: בר

כל הבדיקות שלי תקינות מלבד מנומטריה שלא מצליח לעשות אמרו לי בגאסטרו בבית חולים העמק מכייון שאין מחלה פעילה הושט שלי פשוט רגיש .. ליפני שהתחיל לי הקושי בבליעה היה לי התקפי חרדה האם קשור ? והאם כדאי להתחיל טיפול בנורטילין 25 מג לחצי שנה הרופא רשם לי תוכל להסביר לי מה הכדור עושה ? ואם אגיע אליך לתור מה תוכל לחדש לי ..,?

הכדור מפחית כאב. אשמח לעבר על הנתונים ולהציע בירור נוסף. האם בוצע צילום בליעת בריום או אנדופליפ? עדכן

מנהל פורום מעי רגיש