חיידקים בבטן שגורמים לגזים כלואים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/05/2023 | 19:51 | מאת: אלרואי

שלום, אבחנו אותי במעי רגיז . כל הבדיקות שאפשר לעשות לכאבי בטן תחתונה, עשו,כולל סיבו שיצא שלילי. אני בטוח שזה גזים כלואים בבטן במיוחד כשצואה קיימת שם. כמובן שיש גם עצירות. שאלתי היא,במידה והבדיקות יוצאות תקינות, אבל האוכל/הצואה היא עם גזים כלואים,מה אפשר לעשות לריפוי? קראתי כי ייתכן שאילו חיידקים/בקטריות וכו. יש גם פטרייה בלשון שלא עוזבת,פלוקנול לא שינה. אין רגישות לאוכל תןדה

נשמע שכדאי להתקדם עם בירור במסגרת המרפאה לנוירוגסטרואנטרולוגיה. שווה לעבור על כל מה שבוצע עד כה ולהסביר על השלבים הבאים.

מנהל פורום מעי רגיש