"נורמלי"?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/05/2023 | 03:35 | מאת: מוריה

שלום, לא נמצאה סיבה לכאבי הבטן התחתונה הכרוניים שלי ולכן גסטרו קבעו שיש לי IBS. לא כל המעי הדק נבדק כי קפסולה דמה לא עברה בזמן שצריך לעבור, אך כן ראו דלקת בסוף הדק (שללו קרוהן וקוליטיס). במקביל לכאבים ,הדימום והכאב הווסתי הוחרפו לרמה בלתי נסבלת של ממש. יוצא המון דם עם ממש גושי ג'לי. כל אילו ,מחריפים ככל שעובר הזמן. בנוסף , מלפני חודשיים מקבלת פעמיים בחודש ווסת. שללו אנדרומיטריאוזיס בניתוח להוצאת ציסטה בשחלה ,שהתגלתה במקרה. האם עינוי המחזור "נורמטיבי" לIBS? תודה

כל תסמונת כאב עלולה להחריף בזמן מחזור. בכל אופן יש להגיע למרפאת נוירוגסטרו ולהתחיל טיפול

מנהל פורום מעי רגיש