יכול להעיד למה יש כאבים?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/05/2023 | 23:20 | מאת: מאור

שלום, כמה חודשים לאחר כאבי הבטן הכרוניים מהם אני סובל כבר מעל לשנה,החלו להופיע נקודות אדומות קטנות קטנות באיזורים שונים בגוף. מרפאת עור לא מבינים מה זה. אני בטוח שיש קשר ,כי יש קשר עובדתי. מצלמה למעי דק אי אפשר לבצע כי הדמה נתקע,קולונסקופיה הראתה אפטה ואיריוזיות בסוף הדק (נשלל קרוהן). אולי הנקודות על העור יכולות להצביע על למה כואבת לי ככ הבטן כרונית? תודה

אשמח כי תפנו את השאלה לפורום מחלות מעי דלקתיות ותעדכן אותנו לאחר מכן

מנהל פורום מעי רגיש