EoE...................

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/05/2023 | 19:08 | מאת: נועם

שלום פרופסור אני פותח שוב שאלה מכייון שיצא לי לשאול אותך באותה הודעה פעם עוד שאלה ולא ענית אני לפני הגאסטרו אני רוצה שתענה לי על כמה שאלות שאדע להסיר ספק האם eoe יכול לגרום פגיעה בles התחתון ? ולגרום לבעית התכווציות ? 2 האם סביר שיש לי כל הזמן ליחה בגרון שאני צריך להוציא בכוח ? 3 ככל שהאוכל יותר נוזלי הוא עובר טוב יותר האם זה תסמינים ספציפים של eoe ? נמשל נשים פתיתים אם קטשופ מעורבבים חזק עם הקטשופ זה יבלע מהר מנגד נשים פיתה זה סיוט עוללם לבלוע את זה אני שןאל בכוונה כי נורא קשה לי לעשות את הבדיקה ואני רוצה לדעת בוודאות אשמח שתענה לי על השאלות הספציפיות ששאלתי מציין שיד אסטמה ברקע ובן דוד בן 32 עם אבחנה של èoe אך אצלו זה נתקע האוכל

EOE גורם לפגיעה בתנועתיות הוושט וסוגריו ולכן התשובה היא שזה אפשרי וגם שאר השאלות אני סבור שאתה צודק וחשוב שתבצע את הבדיקה ושיהיה בהצלחה. נשמח שתמשיך לעדכן

מנהל פורום מעי רגיש