בטן תחתונה כאב

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/04/2023 | 20:34 | מאת: מיראל

דר שלום רב, מזה המון חודשים שכואבת לי הבטן תחתונה. בדיקות סיבו+טפילים יצאו שליליות. הכאב מרגיש כאילו הבטן מלאה בגזים ואם אשתחרר (אין דרך יפה לכתוב את זה),תיהיה הקהלה. אין ריבוי גזים. מרגיש שהכל כלוא בפנים ומפוצץ את הבטן מכאבים. זה תסמין ידוע של IBS או שיש אופציה ריפוי מוכרת לסוג של כאב כזה? תודה

כדאי לנסות ולבצע נשימה סרעפתית למשך מספר שבועות. נמשיך לברר ולטפל עם ביופידבק ייחודי אבל תתחיל בנשימה סרעפתית

מנהל פורום מעי רגיש