Natktaker esopegos000

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/04/2023 | 23:07 | מאת: שי

הבן שלי אובחן במחלה הזאת הרופא גאסטרו טוען שזה מחרדה מרפלוקס ביחד הוא בן 18 האם יתכן ? כרגע הוא טוען שהטיפול הוא בנוגדי דיכאון האם נכון ? מה ניתן לעשות מכאן ?

23/04/2023 | 23:08 | מאת: שי

הבן שלי אובחן במחלה הרופא גאסטרו טוען שזה נבע מרפלוקס וחרדה האם יתכן ? האם הles התחתון מתכווץ חזק במחלה ? הוא טען להתחיל טיפול תרופות נגד דיכאון תוכל להסביר קצת על המחלה והאם כדאי?

קשה לענות ובמקום שליפה מהמותן חשוב להיפגש לשיחה, עם רופא. בבקשה תאם תור לשיחת רופא כדי לדון באופציות הטיפוליות. טיפול בחרדה זאת אופציה אחת אם קיימת חרדה. כפי שאתה רואה אני מתקשה לשלוף תשובה.

מנהל פורום מעי רגיש