שימוש בקל בטן לאורך זמן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/03/2023 | 23:46 | מאת: עמנואל

הבטן שלי מתנפחת גםבתחושה, יש לי יציאה מלאה כל בוקר אבל המון נפיחות מוריד סוכרים ופירות. ומשתדל לאכול דברים פשוטים.. הדבר שהכי עוזר זה אורז לבן אבל צריך גם לגוון. הסוכר פירות גורם לי כאבי בטן קשים חוץ מבננה..אני משתמש בקל בטן אבל הצואה שחורה. האם זה מסוכן להשתמש כל יום בקל בטן? האם העובדה שיש לי יציאה מלאה כל יום בבוקר זה סימן שיכול להסיר דאגה בעניין בעיות אחרות ושזה רק גזים? תודה

על פניו הכל נראה כשורה ולא מדאיג אבל זה מההתכתבות והיא לא יכולה להחליף התייעצות במרפאה. מציע מאוד להתחיל עם יעוץ דיאטנית גסטרו.

מנהל פורום מעי רגיש