גזים עשרות ביום לללללחחחחחחחחללללללללללללח

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/02/2023 | 16:06 | מאת: נעמי

שלום לדר יש לי גזים אינסופיים לא עוזר פרוביוטיקה אנזימיי עכול דיאטנית לוקחת משלשליםתרזולור ולקסין פורטה אןלי מהם?יש לי גם קולות בבטן מהגזים כל הזמן בדיקת סיבו לא מסוגלת לעשות אולי רופאת המשפחה יכולה לרשום לי לורמיקס או יש פתרון אחר שיכל לעזור זה גורם לי לצריבה ברקטום בוולווה בלתי נסבל יש לי פרקינזון אולי מזה? יש לי גם בעיות בליעה קשות האם הלורמיקס לא גורם לעצירות ? כי נותנים לשלשולים בדרך כלל איזה כמות עליה לרשום ובאיזה חוזק או אולי יש משהו אחר? תודה?

נעמי היקרה, סיכמנו בעבר שהכי טוב עבורך זאת שיחה במרפאה ושההתכתבות בפורום לא תתרום לך באותה המידה. בבקשי קבעי תור לשיחת רופא.

מנהל פורום מעי רגיש