סיבו אחרי שבועיים אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/02/2023 | 17:55 | מאת: NOT_FOUND

אחרי בדיקות מקיפות כולל קולונ גאסטרוסקופיה מנומטריה וסיבו אובחן סיבו בבדיקת לקטולוז של 90 דקות מימן התחלה 5 סיום 27 מתאן התחלה 1 סיום 1 טיפלתי שבועיים בלורמיקס 1600 מג ליום יש שיפור קטן מאד בנפיחות הבטנית אבל עדיין הנפיחות הבטנית קיימת קבוע כמו בטן הריונית האם להמשיך לורמיקס או להוסיף ניומיצין או להפסיק אנטיביוטיקה הבנתי שבבדיקת 90 דק לא מתגלה מתאן במעי הגס מה דעת הפרופסור

אם הטיפול עזר משמעותית ולאחר שהפסקת התסמינים חזרו אז כדאי להמשיך אותו ואם לא עזר אז לחזור על הסיבו.

מנהל פורום מעי רגיש