שאלה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/02/2023 | 17:40 | מאת: אורי

שלום דר, כאבי בטן שהחלו לפני שנה. החלו רק אחרי אכילה-בטן מנופחת. היום כל הזמן בעיקר אחרי יציאות שהכאב עולה מ-10 מתוך 10 ל-15 מתוך 10 כמה שעות טובות. בבקשה לא להגיד לי מעי רגיז כי אין מצב . יש כיוון? כמובן שצואה ודם הגיעו תקינים, סיבו, הליקובקטור, צליאק וחלב נשלל תודה

שווה להיפגש עם רופא גסטרו ולעבור על מה מפריע לך ומה הספקת לעשות ואם יש עוד כיוונים. תמיד יש. הפורום לצערי לא יכול לנהל את כל המקרים. קבע מפגש.

מנהל פורום מעי רגיש