כאבי בטן עזים ממש

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/02/2023 | 14:05 | מאת: בר

מעולם לא היו בעיות גסטרו ובריאה לחלוטין. בשנה האחרונה החלו כאבי בטן תופת כרונית, כל שנייה כל יום. אם אני נוטלת כדור (אנטיביוטיקה, ויטמין ועוד) זה עושה כאבי בטן אפילו יותר חזקים מתמיד. כשלוחצים על הבטן שלי אני קופצת מכאבים. הכאב כ"כ חזק שהנשימה נהייתה שטוחה. כואב לנשום עמוק. הכאב מעיר בלילה. אף רופא לא עוזר . כולם אומרים "לא יודע", בלי טיפול. צילום הראה שאין גידול או אפנדציט. בדיקות צואה תקינות.אין רגישות מזון. לא מעי רגיז. מה זה הכאבים האלו ? תודה

שווה להיפגש עם רופא גסטרו ולעבור על מה מפריע לך ומה הספקת לעשות. הפורום לצערי לא יכול לנהל את כל המקרים. קבעי מפגש.

מנהל פורום מעי רגיש