התאפקות וההשלכות לבעיות מעי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/01/2023 | 22:54 | מאת: דנה

היי דר בזמן האחרון הרבה פעמים יוצא שאני מרגישה צורך בבוקר בעבודה ללכת לשירותים אבל מתאפקת עד חמש בערב כי אני נגעלת.. ויוצא מצב שרק שאני חוזרת הביתה עושה צרכים כך יוצא שעושה פעם אחת ביום בכללי סובלת ממעי רגיש זה יכול להחמיר את מצב המעי שלי? והתאפקות כזו יכולה להוביל למחלות שונות וכו? כן יש הרבה פעמים שאני מרגישה חוסר נוחות ויותר גזים בשעות הערב..

נסי להתגבר, חבל. מאידך אם זה כבר הרגל שקשה להיגמל ממנו וההתרוקנות סבירה אז לא להתעסק בזה

מנהל פורום מעי רגיש