סיבו.

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/01/2023 | 21:14 | מאת: יעל

שלום אני סובלת מביטה בשריפת בריפלוקס קשה. לוקחת כבר 20 שנים נוגדי חומצה ולפני שלוש שנים החלו שלשולים כל יום עד פעמיים ביום ומעל 100 גזים ביום פלוס סףהמון גזים כלואים. ניסיתי לעשות בדיקת sibo אך עקב אסתמה קשה היה קשה לי לנשוף. הרופא אמר שככל הנראה זה סיבו. אתחיל לורמיקס.. הבנתי שיש גם עוד אנטיביוטיקה שנותנים אם יש גז נוסף שמוציאים, האם זה נחשב במקרים מעטים שמוציאים את הגז נוסף ולרוב לורמיקס מספיק? או שאם במקרה שלי כדאי לקחת את שתי האנטיביוטיקות ביחד. תודה

מקובל לבדוק מימן ומתאן ובהתאם לטפל עם לורמיקס עם או בלי ניאומיצין,יש לקבוע מפגש מרפאתי לדון באפשרויות הללו

מנהל פורום מעי רגיש