האם צריך לעשות הפרדה בין הבדיקות האלו? אם כן כמה זמן?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/10/2022 | 06:08 | מאת: ליאור

בגלל דיספפסיה, נפיחות וכאבי בטן אני צריכה לבצע בדיקת נשיפה להליקובקטר וגם בדיקת נשיפה של מימן לגילוי רגישות ללקטוז. האם יש צורך לעשות הפרדה בין הבדיקות הנ״ל? כמה ימים בערך צריך לחכות בין בדיקה לבדיקה ועם איזה בדיקה מומלץ להתחיל קודם על מנת שהתוצאות יהיו אמינות ושבדיקה אחת לא תשבש את השנייה? תודה.

יש להפריד, מתחילים עם הליקובקטר ולאחר מכן - אפילו כמה ימים (אם לא ניתנו אנטיביוטיקות), בדיקת סיבו ואם שלילית לקטוז

מנהל פורום מעי רגיש