צילום עי בליעת בריום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

24/10/2022 | 13:50 | מאת: יעל

שלום לדר המלצת לי על בליעת בריום נראה לי שאני לא מסוגלת לבצע בדיקה כזאת אני בקוצר נשימה מתמיד בשל קשיי בליעה איזו בדיקה אחרת ניתן עוד לעשות? תודה

26/10/2022 | 11:34 | מאת: מניסיון

שלא תעיזי בכלל אם ניתן לעשות את הבדיקה בזאת בשוםאופן בדיקה מיושנת החומר מזעזע, יכול לגרום לסתימת המעיים, אסון גדול. בדיקה איומה. תנסי למצוא כל פתרון בדיקה אחרת רק לא זו. זה כאילו הכניסולך מלט וגבס לגוף את תשתגעי מכאבים אחר כך המעיים יקרעו לך מכאבים לא יצא הבריום לשרותים זה כמו בטון. לא להעיז.

אני מבקש שההמלצות בנושאים שכאלו יצאו מהרופאים המייעצים

תעשי, יעבור בשלום

מנהל פורום מעי רגיש