קונדום במעי הגס - יחסי מין אנאלים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/09/2022 | 16:47 | מאת: טל

שלום רב, לפני כ40 שעות, קיימתי יחסי מין אנאלים. לא מצאנו את הקונדום ויש חשש שהוא נשאר בפנים. רופאת משפחה הפנתה לגסטרו, גסטרו הפנה למיון לצורך סיגמה / קולונוסקופיה רגילה - במיון לאחר בדיקה והערכת מצב הוחלט לתת חומר משלשל (גסטרול) ולשחרר הביתה. המצב הנוכחי מטריד אותי ורציתי לדעת האם יש בדיקה לא פולשנית שניתן לעשות כדי לוודא את הימצאות הקונדום ? האם המצב מסוכן? יש עצות לתזונה שיכולה לעזור לו ״לצאת״ באופן טבעי? דברים שכדאי לשים אליהם לב? גיל 30 - מצב בריאותי תקין. תודה

לא שידוע לי, המשך לעדכן

18/09/2022 | 19:59 | מאת: בימבה

פעם הבאה שיקנה הזכר קנדום בגודל מתאים שלא יברח לו. יש מידות.

מנהל פורום מעי רגיש