גרעפסים מרובים כל היום

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/08/2022 | 17:40 | מאת: לי

היי, אני בת 28 , מזה כחצי שנה יש לי גרפסים קטנים כאלו וכמו אוויר כלוא שצריכה להוציא , במהלך כל היום בוקר לילה ואפילו לפעמים בשינה , כשאני אוכלת או שותה משהו זה קורה גם כן לפעמים הגרפסים שעולים מלווים באוכל מהארוחה האחרונה. מידיי פעם צרבות ומיידי פעם שיהוקים. ביצעתי צילום חזה תקין, צילום בריום ושט קיבה תריסריון תקין. ממה זה יכול להיות? יש לציין שרופא אאג טען שראה כוויה בגרון מחומציות, טופלתי בנקסיום 40 שלא הועיל לגרפסים. גסטרו הציע לעשות גסטרוקופיה אבל אני נורא חוששת מהבדיקה והטשטוש. בנוסף יש גם קצת כאבים בחזה בעיקר באמצע. לגבי הצואה- יציאות סדירות אין משהו חריג אך לפעמים אני רואה בניגוב כמו חתיכות כתומות (סליחה ממש על התיאור) האם כל התופעות צריכות להדאיג אותי עם כל הבדיקות שעברתי? קצת דואגת שזה לא חולף האם יכול להיות שמדובר במעי רגיש? מציינת שלא צורכת חלב מבחירה

יש צורך בגסטרוסקופיה, אל תחששי, תעדכני אחרי שביצעת. חוץ מזה נסי נשימות סרעפתיות

מנהל פורום מעי רגיש