גזים מרובים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/06/2022 | 15:58 | מאת: גלעד

שלום אני בן 48 ידוע על מעי רגיש לא מעט שנים. אוכל דיאטה די מבוקרת דברים די קבועים שעוזר לי. אוכל רק אוכל מהבית ביתי. עד לפני כחודשיים כשהייתי משחרר למטה גזים ( כמה פעמים ביום ) לא היה להם ריח. לעתים נדירות היה להם ריח. מזה כחודשיים, כל יום בלי הפסקה, לגזים שלי יש ריח נורא של צואה מסריחה. זה לא משתנה וזה כל יום. כל זאת למרות שלא שיניתי כלום בתזונה ולא הוספתי אפילו מאכל אחד חדש. יש גם קצת יותר גזים. מה יכול להסביר זאת? מה אפשר לעשות? זה גורם לכך שלא יכול לשחרר גזים כי כל החדר הופך למסריח. תודה רבה

תתחיל בלהתייעץ עם דיאטנית גסטרו ועדכן אם יש שינוי במצב. אפשר גם לבדוק סיבו.

מנהל פורום מעי רגיש