גרפסים מרובים וצואה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/05/2022 | 17:06 | מאת: דני

היי דיברתי איתך לגבי בעיות בצואה שהיא יוצאת דקה ולפעמים כמו שלשול. אמרת לי להוסיף סיבים אז קניתי בסןפר פארם אני משתמש בזה 5 ימים וזה קצת עוזר. עדיין לא 100%. בנוסף יש לי גרפסים מרובים. יש לציין שאני סובל מחרדות לא יודע אם זה קשןר אבל יש ימים שהגזים תקועים וזה פשוט מפריע לי. ויש ימים שלא מפריע לי בכלל. יש לך מושג מה זה והאם יש משהו שיכול לעזור לי? בבדיקות דם הכל תקין אני בן 29

יש לבצע גסטרוסקופיה ולברר עם ביופסיה לגבי הליקובקטר, דווח לאחר מכן

20/05/2022 | 07:12 | מאת: דני

בדיקת הליקובטר עושים עם ביופסיה?

מנהל פורום מעי רגיש