80 פעם גזים ביום לללללללללחחלחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/05/2022 | 18:00 | מאת: רחל

שלום לדרמה אעשה יש לי כל רגע גזים רועשים בריח רע צורבים מאד ברקטום בוולווה גורמים לתכיפות בשתן לא עוזר חליטות שומר קמומיל ועוד גם לא דיאטנית גם לא פרוביוטיקה גם לאאנזימיי עיכןל לא יכולה לצאת מהבית יש לי עצירות קשה מהפרקינזון לוקחת רזולור 2 מג ולקסין פורטה לפעמים יש 8 פעמים יציאה לפעמים אין הבטן רועשת מהגזים פעם ביומיים יש לי כאבים קשים משני צידי הבטן בחזה הבטן מתנפחת מתקשה לאכול ולשתות גם ככה קשה לי כי יש לי לחץ לסוגר הושטי העליון האוכל והמים לא יורדים ויש תנועתיות איטית במעיים מתנהג כמו חסימה פעם ביומיים בא לי להתעלף האוכל והשתיה לא יורדים מה ניתן לעשות נגד הגזים? נטרופט יכול לעזור אין לי חיים מהגזים יש לי גם פרקינזון שגורם לעצירות הקשה לבעיות של תנועתיות לחסימה מדומה לבעיות בליעה מתקשה לצאת מנבית בשל הגזים זה גם גואם לי לתכיפות בשתן לצרבות קשות ברקטום בוולווה

את מתארת בעיה שיכולה להיות קשורה בעצירות. נסי בבקשה לקבוע תור לשיחת רופא נוירוגסטרואנטרולוג להמשך הטיפול בך. יש תכשירים נוספים מעבר לרזולור.

מנהל פורום מעי רגיש