תופעות למעי רגיש/ רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/04/2022 | 23:03 | מאת: מיכל

שלום וברכה, בשנה האחרונה התחילו לי גזים רבים, יש ימים שיש יותר גזים ויש ימים שפחות דבר שמפריע לי מאוד לסדר היום. ובנוסף, כמות היציאות שלי גדלה מבעבר. האם זה יכול להיות שיש לי מעי רגיש?

25/04/2022 | 23:18 | מאת: מיכל

מוסיפה שאלו הם התסמינים היחידים שיש לי שראיתי שעלולים להיות קשורים למעי רגיש. והאם ישנה אפשרות שאין קשר למעי רגיש וזה מסיבה אחרת ויכול לעבור לבד למרות שסובלת מכך כ- שנה כמו שבא ? תודה רבה !

25/04/2022 | 23:21 | מאת: מיכל

כמו כן, משתדלת לא לאכול מוצרי חלב אלא רק חלב נטול לקטוז, לא לאכול קטניות וגלוטן

אם אין כאב אז לא

26/04/2022 | 06:12 | מאת: מיכל

אם אין כאב זה לא מעי רגיש?

26/04/2022 | 06:33 | מאת: מיכל

אשמח לחידוד, גם אם לפעמים יש יותר מ3 יציאות ביום ובנוסף, יש גזים רבים לא מחייב שיש מעי רגיש אלא אם כן מתווסף לתופעות אלו גם כאב? תודה רבה

מנהל פורום מעי רגיש