כאבים בצד שמאל וימין בבטן עליונה בבית החזה בגב עליון

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

19/04/2022 | 14:20 | מאת: אביטל

שלום לדר יש לי כאביםבבטן עליונה מצד שמאל וימין ובבית החזה גם אחרי אכילה ושתיה וגם בלי זה גם בשכיבה כואב יש מלאות לפעמים תחושה של חסימה גם אם יש יציאות וגזים לפני מספר חודשים עשיתי קולונסקופיה תקימה וגם סי.טח.הטן עליונה יצא תקין האם יתכן שמאז יש לי בעיות בלבלב או בכיס המרה אולי אבנים? הסבל קשה יום יומי כאבים מקרין לגב עליון יש גזים בלי הפסקה לא עוזר גזים x אנזימי עכול פרוביוטיקה שום דבר לוקחת רזולור ולקסין פורטה יש עצירות קשה בשל הפרקינזון האם המשלשלים גורמים לגזים אינסופייםבריח רע רועשים גם הבטן מלאה רעשיי מים מתקשה לצאת מהבית זה בלי הפסקה יש לי מזה צריבה ברקטום בוולווה יש לי גם צניחת רקטום בינונית יתכן מזה חוסר שליטה בגזים מה אעשה הסבל נוראי וגם הכאבים בבטן מתקשה ללכת לרופאים בשל הגזים והכאבים והצריבות האם במיון יכולים לבדוק מה יש לי מיואשת מאוד כאילו האוכל והמים לא נספגים מיובשת גם כולי אין לי רוק בפה האף העיניים התיבשו הגרון יש לי גם לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון שגורם לבעיות בליעה גם כן תודה וחד שמח

באמת צר לי. אני חוזר על התשובה הקודמת. לפעמים קשה לענות ולתת עצה כמו קסם כשמדובר בבעיה כל כך קשה. הייתי רוצה שתגיעי לשיחת רופא עם נוירוגסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש