יציאה ראשונה נתקעת בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/04/2022 | 14:01 | מאת: יעל

שלום לדריש לי עצירות קשה לוקחת רזולור 2 מג ולקסין פורטה טבעי המשלשלים עוזרים אבל היציאה נתקעת בפי הטבעת ולא זזה משם אלא בעזרת חוקן קטן האם זה אפשרי יום יום להיעזר בחוקן פוצע את הרקטום שגם ככה בצניחהבינונית מה לעשות ? אחרי כן כבר יש יציאות כמה פעמים רק בהתחלה יש התקעות עדיין יש גזים אינסופיים ורעשים בבטן החוקן גורם לכאבים בפי הטבעת פעם היה גם דם בהיר על הניר מה ניתן לעשות ממה ההתקעות

דבר ראשון יש לבצע קולונוסקופיה. בבקשה לדווח ממצאים ונמשיך מכאן

מנהל פורום מעי רגיש