פתרון לבעיות בעיכול ובמעיים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/04/2022 | 21:55 | מאת: מאור

מחקר שקראתי: רקטוס הבטן הוא השריר הארוך המשתרע בצורה אנכית סביב מכלול הבטן. שריר זה חיוני לתפקודי גוף בסיסיים כגון נשימה, שיעול ותנועות מעיים. תרגילים שמתמקדים בחיזוק שרירי הבטן הם אחד התרגילים הטובים ביותר לעיכול בריא. שרירי הליבה והשרירים בבטן מחזקים את תנועת המעיים והמעיים. הם גם עוזרים במניעת בעיות עיכול כמו גזים או נפיחות. כפיפות בטן עוזרות לווסת את תנועות המעיים, כמו גם להקל על כל אי הנוחות הקשורות למעיים. זה אחד מאותם תרגילים רב-תכליתיים שעוסקים במספר נושאים. במקרה זה, הוא מטפל ברוב בעיות העיכול כולל עצירות, נפיחות ותסמונת המעי הרגיז.

תמיד אפשר לנסות ולדווח

15/04/2022 | 11:45 | מאת: מאור

כבר שבוע של 100 כפיפות בטן ביום , ומערכת העיכול התחזקה ויש פחות גזים והיציאות יותר סדירות. ממליץ לכולם.

מנהל פורום מעי רגיש