כאבים בצד שמאל וימין בבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

11/03/2022 | 17:00 | מאת: ענת

שלום לדר סובלת פעם ביומיים מכאבים בצד שמאל וימים בבטן בבית החזה ברום הבטן. בבטן עויתות ומקרין לגב עליון כאב הגב יומיומי.כשיש כאבים יש צמרמורות דפיקות לב טרום עילפון בחילןת קשות קשור גם לאוכל ושתיה היציאות עם משלשלים הן צהובות צפות לא יורדות רעשים בבטן האם יתכן שיש לי בעיות בכיס המרה בלבלב או אבנים בכיס המרה איך ניתן לדעת הסבל נוראי יש גם לרוב גזים אינסופיים וכאבים ברקטום צריבה ובוולווה סובלת מעצירות כרונית לוקחת רזולור שלא תמיד עוזר יתכן שהתופעות ממנו?

אפשר לבדוק כל בעיה והשערה. הסדר הנכון הוא לאחר התייעצות עם רופא גסטרו. אשמח לייעץ בהמשך

מנהל פורום מעי רגיש