התרוקנות קיבה, טיפול

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/09/2021 | 22:44 | מאת: גלעד

שלום אני בן 41 רזה סובל כבר 15 שנה מרפלוקס וכאבים ברום הבטן והוושט. בוצעו 2 גסטרוסקופיות תקינות האחרונה לפני 4 שנים. לוקח שנים אומפרדקס + גסטרו בשנתיים האחרונות המצב ממש החמיר לוקח לוסק + גסטרו 40 בלילה ולמרות זאת המצב הלך והחמיר אוכל ואז אחרי זה לפעמים מתחיל להשתעל , או שיש טעם של קיא, או חתיכות שעולות לפה, או שעתיים אחרי האוכל פתאום קצת בחילה ועוד. הורדתי כמויות שאוכל , הפסקתי לאכול ירקות ואוכל שומני וכו'. ירדתי במשקל בחדות. בוצעה בדיקת התרוקנות קיבה ויש גסטרופרזיס. ניסו לתת לי מוטיליום ופרמין שגרמו לי לתופעות לוואי. באחרונה אני אפילו צריך לחשוב אם לשתות כי גם שתיה נשארת הרבה זמן בקיבה ויכולה להפריע לאכול. הרופא אמר שאם לא משתפר יצטרכו לשקול הזנה עם PEG. הציע לי לפני שנה גסטרו לנסות תרופה בשם מירו רמרון. 1. האם מירו יכולה לסייע בהתרוקנות הקיבה ובתופעות? 2. האם יש עוד אפשרות לפני ששוקלים PEG? תודה רבה

מציע להיפגש לשיחת רופא בעניינך, אם תרצה זמן ביקור, יש עוד על מה לדבר לפני PEG

מנהל פורום מעי רגיש