בעיה של עצירות למרות משלשלים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/07/2021 | 08:25 | מאת: דנה

שלום לפרופ יש לי לעשות קולונסקופינ ויש לי 2 בעיות מתקשה לשתות הרבה מים לא יורד בשל הלחץ לסוגר הושטי העליון ובעיה נוספת היא עצירות קשה שמשלשלים כמעט ולא עוזרים אז אקח פיקולקס ולא יעזור לי להתנקות מה לעשות בנושא גם בבית יש רק גזים לא נעימים וצריכה להיעזר בחוקן שגם לא עוזר כמעט וגם נרות מלאה צואה לפי סי.טי.שגורמת לתחושת חסימה מה ניתן לעשות וכל התןפעות. בשל מחלת פרקינזון מרגישה רע מאד כמו שיתוק מעיים קיבה י

תנסה לקחת יותר פיקולקס ולשתות מים או מרק צח. בהדרגה בהדרגה, כוס כל רבע שעה.

מנהל פורום מעי רגיש