כאבים בבטן התחתונה אמצעית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

12/05/2021 | 01:47 | מאת: אורן

שלום ד״ר! בחור בן 36. מזה כמה שבועות אני סובל מכאבי בטן שבאים וחוליפ באיזור שמתחת לטבור ומעל המפשעה שלפעמים גולש לאיזור בטן ימנית תחתונה. הכאבים מלווים בתחושת בחילה לעיתים. הכאבים הופיעו בפעם הראשונה בספטמבר אך נחלשו/נעלמו לאחר כמה שבועות. בעקבות אותם כאבים עשיתי בדיקת MRE שהייתה תקינה. עשיתי לפני כשנתיים קולונוסקופיה ואנדוסקופיה עקב מקרה חד פעמי של דם בצואה שיצאו תקינים. האם לדעתך יש עוד בדיקות שכדאי לעשות לברר מה הגורם? הרופאים טוענים שעשיתי כבר בדיקות מקיפות (כולל בדיקות דם וצואה שגם יצאו תקינות) ואין עוד טעם בעוד בדיקות. אודה לתשובתך.

אם אכן מדובר בתסמונת המעי הרגיש, צריך אמנם להתרשם מכך בביקור רופא, כדאי להתחיל בהתייעצות עם דיאטנית שעיסוקה הוא בתחום זה

מנהל פורום מעי רגיש