כאבי בטן ושלשולים מזה 5 ימים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

03/04/2021 | 23:29 | מאת: מי טל

שלום, אני בת 38 עם תת פעילות בלוטת תריס (כתוצאה מהשימוטו), כעת טיפה לא מאוזנת. בשבוע האחרון סבלתי מצינון וב- 5 ימים האחרונים התחלתי לסבול משלשולים אשר החלו כשלשולים בצבע צהוב ובהמשך הפכו למלווים בכאבי בטן וצבע השלשול השתנה לצבע חום כהה כמעט שחור. לקחתי ״קלבטן״ ונמנעתי ממזונות בעייתיים, כאבי הבטן עדיין ממשיכים הם באים והולכים, הדחיפות לרוץ לשירותים גבוהה, התחושה היא ש״ייברח״ אם לא אמהר לשירותים. מעולם לא חוויתי סוג כזה של שלשולים, רציתי לדעת האם יש לבצע בדיקות נוספות או שמדובר במשהו ויראלי שיחלוף? צבע הצואה מטריד כי הוא כהה, וכאבי הבטן גם לא טיפוסיים למצבים דומים אחרים שהיו לי בעבר. תודה.

אם לא משתפר גם בשבוע הקרוב כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה ולבצע בדיקות צואה לפרזיטים ובדיקות דם רגילות לשלילת דלקת

מנהל פורום מעי רגיש