איבוד שליטה על הגזים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/03/2021 | 20:10 | מאת: קלרה

שלום לפרופ יש לי איבוד שליטה על הגזים בריח רע עשרות פעמים אחרי כל שתיה ןאכילה וללא קשר גם אם יש יציאה סובלת מאד צורב לי בכל העור למטה ברקטום בפיסורה בוולווה הגזים שורפים מאד וגם מרגישה רע בקיבה יש לי גם עצירות קשה מלאות בחילות טעם מר חמוץ בפה אין לי רוק מיובשת בעין באף בפה בכל העור האוכל לא יורד וגם השתיה לאן אפנה עם בעית הגזים אולי זה בשל בעיות באקטום בפיסורה?

הייתי מתחיל במרפאה של דיאטנית גסטרו ייעודית ומרפאת נוירוגסטרו בשאלה של טיפול תרופתי

מנהל פורום מעי רגיש