מעי רגיז איך אפשר לטפל??

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/03/2021 | 18:33 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 41 סובלת מכאבי בטן כבר יותר משנה. הכאב מורגש באזור הטבור עד לחץ בבטן העליונה. במצב של שכיבה על הגב והבטן יש דפיקות חזקות. עשיתי את כל הבדיקות: גסטרוסקופיה וקולנוסקופיה, סיטי בטן, סיבו, בדיקת צליאק,בדיקה למחלות מעיים. האבחנה היא מעי רגיז. ניסיתי כמה תרופות: ליברקס,קולטול,אלטרולט ולא עוזר. ניסיתי תה צמחים וחליטות גם לא עוזר. מה עוד אפשר לנסות שידוע שיכול לעזור במצב כזה שהבטן תירגע? תודה רבה.

יש הרבה מה לעשות. ראשית הייתי מתחיל במרפאה של דיאטנית גסטרו ייעודית ומרפאת נוירוגסטרו בשאלה של טיפול תרופתי או הפנייה לטיפול התנהגותי

מנהל פורום מעי רגיש