טיפול בסיבו ואורטיקיריה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/03/2021 | 11:58 | מאת: עדי

שלום, במידה ולא מטפלים בסיבו כשנה וחצי האם זה אומר שככל שממתינים יהיה יותר קשה להכחיד את זה עם טיפול אנטיביוטי, או שזה לא משנה? גילו לי סיבו ויש לי אורטיקריה חריפה שהתחילה ולא עוברת, וזה כל יום וכל הזמן פריחות ושריטות בכל הגוף, מה שבעייתי עבורי בהתחלת תרופות חדשות כי לא ידעו האם אני אלרגית אלייהם. האם למרות שכלורמיקס לא נספגת במחזור הדם עדיין יש סיכוי כלשהו שאנשים יהיו אלרגים אלייה? תודה!

לא אמור להיות ללורמיקס אפקט מעבר למעי וייתכן וייטיב עימך גם בנושא העור. נסי ודווחי.

מנהל פורום מעי רגיש