תחושת בעיטות בבטן ללא הריון ידוע...

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/03/2021 | 23:15 | מאת: די

היי.. כבר יומיים שאני מרגישה כמו בעיטות עובר בבטן באיזור הטבור.. מצד שמאל וקצת למעלה. אני לא בהריון למיטב ידיעתי.. מרגישה את זה בשכיבה, בישיבה ואפילו בהליכה... לא רציף פתאום כזה.. וסת יחסית רגילה (האחרונה הקדימה בשבוע). מבנה הגוף שלי הוא מלא +++ מה זה יכול להיות? מציינת שילדתי לפני 3 וחצי שנים

אם זה דבר חדש ולא מלווה בחום אז לא לדאוג. נסי לשנות כלכלה כמו להפחית מוצרי חלב ומשקאות מוגזים ממותקים לכמה ימים. תמשיכי לדווח.

02/05/2022 | 13:47 | מאת: ענת

יש לי כך בדיוק. ממה זה נובע? אין חום, אני לפני מחזור, 5 שנים אחרי לידה.. זה מכניס אותי לחרדה קשה

20/08/2023 | 10:39 | מאת: לחוצה

שלום, גם אני מרגישה את זה, וזה ממש מלחיץ אותי , מפחדת לשאול... הרגשת תנועות מעל הטבור בצד ימין, לא הרגשה של גזים ואני לא בהריון. תודה.

מנהל פורום מעי רגיש