כאבי בטן שלשולים עצירויות שטרם נבדקו

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/03/2021 | 10:32 | מאת: רומי

שלום רב , אני חיילת בת 20 , בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבי בטן בבטן העליונה בהתקפים הולכים ובאים ... שלשולים ועציריות לפעמים מגיעים בו זמנית , היציאות לא סדירות ולא נעימות כלל , היו כמה וכמה פעמים של טחורים ופיסורות. ביצעתי בדיקת הליקובקטר וצליאק שהראו תוצאה שלילית . אך הcrp גבוה - 10.15 transferrin - 380 Mcv- 80.3 מה זה כבר יכול להיות? זה פוגע באיכות החיים , אני תמיד צריכה שירותים , והכאבי בטן נוראיים אחרי אוכל , לפני אוכל אשמח לעזרה תודה רבה -

צריך להיפגש במרפאה. אין ברירה. לקראת הביקורת תשלימי בדיקת SIBO

20/03/2021 | 11:15 | מאת: רומי

היי , לצערי אני עושה את כל הבדיקות דרך הצבא כי אני חיילת .. האם יש אבחנה משוערת שניתן להסיק ממה שאני מדווחת? תודה

מנהל פורום מעי רגיש