גזים בריח רע בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/02/2021 | 15:37 | מאת: דנה

שלום לדר יש לי גזים אינסופיים בריח רע ממה זה יכול להיות לקחתי ברברין לא עוזר לורמיקס זאת אנטיביוטיקה מאד חזקה ואני סובלת מבעיות עכול קשות האם יש בכלל פתרון לבעיה החמורה לא יכולה לצאת בין אנשים עם גזים כל הזמן כל שתיה גורמת לגז בעיקר שתיה מיואשת לגמרי זה גורם לי לכאבים בפיסורה שיש לי וגם בפי הטבעת בוולווה יש פריצת דרך או פתרון לבעיה זאת לפחות 70 פעם ביום איזו בדיקות לבקש ? יכול להיות מימת? בעיות בכיס המרה ? בכבד ? בלבלב? יש לי מלאות כל הזמן האוכל והמים לא יורדים מיובשת לגמרי יש חשד למחלת סיוגרן יובש בפה בגרון באף בעיניים בכל העור עציאות קשה מאד נורמלקס לא עוזר כמעט וגם רזולור לא תודה

אני מציע פגישה עם דיאטנית גסטרו וביצוע בדיקת נשיפה לאיתור שגשוג חיידקים במעי הדק = SIBO, זה בשלב הראשון

מנהל פורום מעי רגיש