בהמשך לפנייה הקודמת תוצאת בדיקת PH של

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/02/2021 | 08:45 | מאת: אדם

שלום ד"ר, בהמשך לפנייה הקודמת, "תוצאת בדיקת PH של 24 שעות". איך יכול להיות מצב שרואים שאין עדות להחזר קיבתי וושטי, אם אני עשיתי לפני כשנה שתי בדיקות גסטרו בראשונה ראו בקע סרעפתי(4 ס"מ) ודלקת בוושט דרגה 3 לאחר טיפול של חודשיים בPPI השתנתה הדלקת לדרגה 1 אני מרגיש צרבות ולפעמים גם כאבים בחזה ואני סובל מזה, הרבה לילות ללא שינה. למרות שאני לוקח לנטון האם הטיפול הוא שגוי? אני באמת כבר די מיואש והתור שלי לרופא(בשר"פ) הוא לעוד המון המון זמן אודה לעזרתך

אני אנסה לקדם את התור. שלח אלי שם תז ונייד לפקס 039229405

20/02/2021 | 19:02 | מאת: אדם

שלום פרופ', נראה לי שהבנת אותי לא נכון, התור שלי הוא לא אלייך אלא לרופא אחר(רופא גסטרו). אתה מקבל במקום רחוק מדי מהעיר שבה אני גר, אחרת הייתי מגיע אלייך. רציתי לבינתים לדעת מהי חוו"ד שלך בנוגע לנושא, וכיצד ניתן לטפל בכל אופן תודה רבה רבה, שמח שיש רופאים כמוך שדואגים למטופלים שלהם.

מנהל פורום מעי רגיש