גזים בריח רע אינסופיים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/02/2021 | 20:08 | מאת: דנה

שלום לדר אתה מציע לי דיאטנית גסטרו אבל זה לא יעזור אני בקושי אוכלת זה לא מהאוכל הגזים שלוק מים ישר גורם לגז נוראי והסבל נוראי צורב בפיסורה ברקטום בוולווה לא יכולה לבוא בין אנשים מה אעשה? אין לזה פתרון ? ממה זה קורה יש לי בעיות עיכול קשות גם בלי זה עצירות קשה בעיות בליעה היעדר רוק בפה יובש נוראי בפה בכל הגוף מליאות בחילות טעם חמוץ ומר בפה איך ניתן לעזור לי?

17/02/2021 | 23:29 | מאת: לינוי

אני לא הרופא אבל יש לי שאלה אליך, האם יש לך צניחת רקטום?עשית לזה בדיקה וזה יצא חיובי? והאם כן איזה בדיקה עשית כדי לאבחן?

לא חושב שיש קשר בין התופעות

צריך לשמוע ולבדוק אותך במרפאה. אשמח לסייע לך במה שאוכל

מנהל פורום מעי רגיש