מעי רגיז והתקעות אוכל בקיבה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

13/02/2021 | 23:05 | מאת: דליה

בת 66. סובלת ממעי רגיז.לא מסוגלת ליטול תרופות בשל כך. מלבד השיהוקים וכאבי הבטן לאחר האוכל, אוכל יכול להתקע ברום הקיבה כ 7שעות דבר שגורם לכאב באיזור החזה ומתחת לסרעפת. ובלי יכולת לאכול במצב כזה. האם זה יכול להיות הידרוכלורידיה איך יודעים? ומה אפשר לעשות לעזרה מלבד תרופות? תודה מראש

צריך לברר את הבעיה. יש לבצע גסטרוסקופיה בשלב ראשון ובהמשך מיפוי התרוקנות קיבה

14/02/2021 | 13:44 | מאת: דליה

גסטרוסופיה בעבר תקינה. איך תקדם אותי הבדיקה להתרוקנות קיבה? מודה מאוד לתשובתך. וגם האם כדאי ליטול תוסף מזון בטאין בתוספת פפסין לנסות כמה ימים כי אולי זו בעיית תת חומציות ותפתר בעייתי????? מצפה לתשובתך. תודה רבה

מנהל פורום מעי רגיש