כאבים ברום הבטן לאחר כל שתית מים ואכילה וגם קולות של מים בבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

10/02/2021 | 11:37 | מאת: יעל

שלום לדר יש לי כאבים לאחר כל שתית מים ואכילה ברום הבטן בבית החזה האם זה מהלחץהמוגבר לסוגר הושטי העליון ?יש לזה פתרון גם כאבים בצד שמאל עליון מתחת לבית החזה וגם בצד ימין מתחת לבית החזה יובש נוראי בפה כי אין לי רוקטעם מר חומצי בפה האם מהיעדר רוק או בעיות בכיס המרה הסבל נוראי סןתרי חומצה לא עוזרים השיניים כןאבות מהחומציות ויש קולות של מים מהבטן

השאלות במקומן אך אין יש לברר אותן במסגרת רופא גסטרו ופה ולסת. תעדכני

מנהל פורום מעי רגיש