טעם מר כל הזמן בפה בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/01/2021 | 14:21 | מאת: יונית

שלום לדר רציתי לדאול ממה זה טעם מר בפה לאחר כל אכילה של מתוק או כל דבר גם אחרי שתיה האם זה בעיות בכיס המרה בכבד יש גם מלאות וכאבים מצד שמאל וימין בבטן בבית החזה עולה ליחה חומצית שצורבת בשיניים בפה בגרון אין לי רוקויש יובש קשה בפה בעין באף בכל הגוף האם היעדר רוק גורם לטעם מר בפה או סיבה אחרת ? איך לטפל ב קשיי בליעה בשל היעדר רוק וגם כאבים בבית החזה בושט יש עצירות קשה לוקחת נןרמלקס עושה לי רע כרסום כאבים במעיים הרבה גזיםביום יש לי עשרות גזים צורבים לא נעימים שצורבים ברקטום בוולווהסובלת מאד האם בדיקת צואה אחת מתאימה לחיידקים או שצריך בדיקות צואע

הייתי מתחיל בהתייעצות במקביל - פנייה לרפואת פה ולסת ואולטראסאונד בטן. דווח מה עשית בהמשך

מנהל פורום מעי רגיש